Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели,

...
Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели,
Коментари Харесай

Близки на убития Пейо: Габриела и майка й 6 години опитваха да го убият психически

„ Родителите на Пейо са желали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали спора сред двамата “, съобщи през днешния ден в ефира на bTv юристът на служителката на Министерството на външните работи Красимира Трифонова Велика Андонова. Трифонова бе задържана преди няколко дни и против нея е повдигнато обвиняване, че е удушила шурей си Пейо Пеев. Дъщеря й Габриела е обвинена като съизвършител, само че бе пусната под домакински арест. 
Прочетете още
Андонова разяснява, че Трифонова е почитан посланик с дълга кариера. Днес обаче тя бе уволнена от Министерство на външните работи. По думите на адвокат Андонова следствието е на прекомерно ранен стадий, с цел да бъдат направени каквито и да било изводи по връзки както на претекстовете, по този начин и на съществуването на предумисъл за осъществяване на закононарушението.

Велика Андонова съобщи, че има информация, че връзките сред Пейо и Габриела са били естествени. Показа и фотография на фамилията от коледно празненство, на която наподобява, че всичко сред тях е наред. На фотографията са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца. По думите на адвокат Андонова е имало вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за прочут интервал от време.

Близки до Пеев обаче са безапелационни, че изказванията й се разминават диаметрално с същинската обстановка сред двамата. Според другари на убития, в продължение на 6 години той е бил подложен на душевен тормоз, поради опитите си да си обезпечи достъп до сина си. 

Ето какво написа въ Facebook един от приятелите на Пеев:

Няма ни го Пейчо към този момент! Отнеха ни го! Пейо Пеев оставяше светлина и добрина във всичко до което се докоснеше и във всичко с което се заемеше. Освен бизнесите, с които се занимаваше " елементарния инженер " обичаше фотографията. Много обичаше да снима залезите, а изгревите както обичаше да споделя „ …са да си ги изживееш на живо… “. Във фейсбук има страница Пейозажи, за който желае да се допре същински до душата на фотографа и индивида. Възпитаник на немската гимназия, приключи в Германия авиоинженерство след това работи към European Aeronautic Defence and Space Company по вибрационна оптимизация на мотор за Airbus. В един миг си сподели липсва ми България там се усещам добре и се върна. Работи за клон на Dassault Systems в София.

После последователно пое бизнеса стартиран от фамилията в Чирпан редом с това и бизнес с мебели в Пловдив. Много ще си кажат - брей, гледай го тоя някакъв магнат – състоятелен някакъв. Не! Въпреки бизнесите, не му е било елементарно в никакъв случай и постоянно е бил притиснат от към финанси и благоприятни условия, време, само че той постоянно споделяше: “… не ми би трябвало доста имам задоволително и върша нещата, които харесвам… “. Владееше съвършено немски и британски, само че най-перфектно владееше добротата, емпатията и алтруизма. Той беше най-емоционално интелигентния другар, който съм имал – космополит, необятно скроен, разбиращ, спокоен. Каква подигравка по този начин и не станахме другари във фейсбук, значи несъмнено не се броя поради новите разбирания. Много виновен, добър, можещ всичко млад мъж с доста сила и религия в бъдещето и положителното до степен на доверчивост. 

Само че тези изроди не можеха въобще да оценят какво благосъстояние е той като човек, а в противен случай одобриха всичко това за уязвимост и се опитваха 6 години да го убият душевен. Той се бори за бащинството. Този урод наименуван Габриела Славова (кандидат за народен представител от листата на Политическа партия в Бургас) под въздействие на майка си великата секс скандална дипломатка Красимира Трифонова към раждането изчезна за месеци. Той не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е не е ли. В един миг ги намери, натисна ги, заплаши, че ще заведе иск. Детето вписано като татко незнаен. Пребори се, макар че му споделях да не се натиска там, където не е мечтан, само че той се пребори! Не му беше все едно – пък и Пейо я обичаше тази жена виждаше в нея нещо и аз не знам какво, но аз съм общоприет виновник. Той не беше!

От години сновеше София - Пловдив - Бургас и назад. Всичко си даваше за детето и трепереше дали тази ще благоволи да му даде да го види, тъй като и това се е случвало - ще го видиш, но той пътува 400 км и внезапно но няма да го видиш, тъй като взех решение друго. В интервали, когато му беше мъчно със средствата, с цел да не харчи пари по хотели и спеше в колата в Бургас единствено и единствено да може да го заведе на ясла или на детска. През това време той не е имал връзки с нея интимни или общуване. Тя обаче през това време не си е губила времето и очевидно е оплела още един човек обаян от привидната ѝ благина и непорочност и се е изтресло още едно бебе. То хубаво, но съгласно Дипломатката майка ѝ и оня неподобаващ (и той от листата на Политическа партия Бургас) - безспорна прилика на случая Пейо – Пейо в интервал. Пък и по какъв начин ще наподобява политическата кариера на дъщеря ѝ, която има деца ту от тоя ту от ония, че и няма семейство.

Под напън, че няма да вижда и неговото дете и неизвестно още какви закани, Пейо сглупява bigtime и склонява да припознае непознатото и да сключат брак предишното лято, преди да се роди новия брой. Но по този начин и не заживяват дружно. Има данни, че са му сипвали и психотропни субстанции, когато е бил на посетители и той самия споделяше, че няма спомен за някои събития пък и както споделих, по негов си метод той я обичаше или да кажем най-малко приемаше.

Да, но и другото момче, някогашен народен представител от Политическа партия, му е било болно за неговото дете, тъй като тя го е изпъдила като куче - какво дете желал -тя си имала мъж и било от него. Ама индивида завежда иск, последната есен чува се с Пейо и под въздействието и на родители и другари, Пейо споделя всичко и реши да каже БАСТА! и да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си официализира достъпа до дребния. И Пейо, и другото момче желаеха просто да бъдат вписани като татковци не да ѝ вземат децата или нещо сходно. Само, че тази конструкция не подхожда на майка ѝ, секс скандал дипломатката и откачат и подхващат това, от което всички ние неговите близки трябваше да го опазим и защитим, пък може и някакви институции знам ли. Не успяхме!

Няколко думи за майката на Габриела, че все я кова пък за какво по този начин? Красимира Трифонова е посланик и сега във външно министерство скандално известна със скалъпения секс скандал против посланика ни в Тайланд Камен Величков – който както доста хора настояват бил доста първокласен човек и потвърден посланик с умения. Но Красимирка му разрушава живота, семейство, кариера с както се оказва скалъпени обвинявания. Не го познавам индивида, само че просто му съчувствам - различен Пейо, но той най-малко остава жив. Красимира Трифонова губи всички каузи против Величков и все пак остава във външно? Не знам не ги разбирам тия неща, но те там са едни умни хора дето мислят за нас и знаят кое е най-добре за нас! Дали? Докога елитите ще са такива?

Проблемът е, че комбината Майка-Дъщеря са обработвали Пейчев и заплашвали с един господ знае какви неща – в това число, че няма да си вижда детето – и той се дистанцира от всички за някакъв интервал от време и разбрахме доста неща доста късно. Всичко това, което пиша тук е единствено върха на айсберга, с цел да успее някой, който чете публикация за просто следващото ликвидиране, да си показа измерението на изродщината и чудовищното изтъпление, което беше упражнено върху Пейчо. Наивно отива на среща с тях в четвъртък вечерта измежду нощите в квартал " Изгрев ", сякаш нещо да се разберяли по исковете и сякаш нещо за дребния, там го удушават в колата и след това го закарват на Витоша в посока " Алеко " в едно черно пътче и пробват да възпламенят колата, с цел да замаскират творбата си. Е, да де, но тя е дизел не гърми като бензиновите - гледали са много филми. Имало е и помагачи с тях, не знаем нищо още, само че не е имало татко на Габрела, а някакъв различен - може би нает. Баща ѝ на Габриела е разкаран от дълго време като неподобаващ.

Следствието държи детайлите и никой не знае нищо още, може да има и други забъркани, ще кажат когато са събрали цялата картина – брилянтна работа на следователи, полиция, дежурни – шапка им смъквам. Та, убийките са опознали нашето момче - обичаше да се качва към " Алеко ", като го стегне шапката - я да си поснима някое дръвче, залезче, небето или просто да подиша малко планината както обичаше да споделя. Та, те взеха решение да го подпалят на обичаното му място, та и всички ние за които той беше светлина да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег.

Седмица по-рано преди злощастната вечер на Иванов ден при сходна среща, сякаш незабавна, Габриелчето му носи топъл шоколад в колата да се сгреел, тъй като той не се качваше в жилището им, нашето момче усеща неразположение потегля си самичък с колата и се прибира на шанс, а в къщи към този момент залита и на идващия ден е бил дроб и обездвижен. Това за мен си е първи опит за ликвидиране. Не знам какво са му дали приспивателно или нещо.

Е, на втория път към този момент са бързали и не са се шегували. Убиха го, тъй като беше добър и лековерен и не знам по какъв начин всички ние неговите близки ще живеем с виновността че не сме били до него, с цел да му помогнем и да предотвратим всичко това. Но всички ние, неговите близки ще създадем всичко допустимо всички елементи за изтъпленията върху Пейчев през всичките тия години да излязат на бял свят, медии, вестници, интернет уеб сайтове на всякъде ще излязат нещата това тук е единствено върха на айсберга. Нямам сили да пиша повече – доста хора край него са осведомени с доста повече елементи и детайлности от мен и всичко ще се разбере!

Сбогом Пейче! Пак ще се забележим и отскачай да ни наглеждаш! Обичаме те брат! А аз ти давам обещание че ще фотографирам всички залези вместо теб но ще прибавя и изгреви! Никога няма да залезеш в душите ни!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР